Spelarbetyg: HIF-Drogheda

HIF vann enkelt med 3-0. Irländarna hade inte mycket att säga till om och även om motståndet inte bjöd till så gjorde HIF det.

Daniel Andersson 2
Irländarna hade inte ett enda avslut på mål. Daniel hade inget att göra men var stabil på de få inlägg som bortalaget skapade.

Erik Wahlstedt 2
Tillbaka på högerbacken och det var en mycket lugn dag på jobbet. Hade inte mycket att göra defensivt och stack upp då och då i anfallen..

Andreas Jakobsson 3
Har varit mycket bra i backlinjen sedan han börjat kampera med Rönningberg. Var mycket stabil och motade allt Drogheda hade att sätta till.

Oskar Rönningberg 3
Gjorde tillsammans med Jakobsson en felfri match i försvaret. Oskar har verkligen hittat formen och kommer att vara viktig för HIF i höst.

Adama Tamboura 3
Var som vanligt stabil på vänsterbacken. Irländarna attackerade främst på Tambouras kant men ingen kom förbi överhuvudtaget.

Christoffer Andersson 2
Var till stor del onsynlig och det märktes att han inte besitter kvaliter att spela yttermittfältare. Christoffer är en utmärkt ytterback men inte tillräckligt kreativ för att spela högre upp.

Andreas Dahl 4
Som vi blivit vana vid på den senaste tiden så ägde Andy Dahl mittfältet igen. Tillsammans med Skulasson så samlade han upp bollar och slog öppnande passningar. Hade många bra inlägg och hörnor.

Olafur Skulason 3
Inte lika teknisk och passningsskicklig som sin kollega. Däremot resolutare och Scully spelar mest på kraft. Tillsammans kompleterar han och Dahl varandra mycket bra.

Fredrik Svanbäck 2
Gör en hyfsad match och är inblandad i en hel del offensivt. Har dock fortfarande problem med skyttet och inläggen.

Henrik Larsson 3
Henke var mycket bra. Hans samspel med Razak var framförallt en fröjd att se. Var inblandad i två av de tre målen. Spelade fram till Razaks mål och slog frisparken som ledde till Karekezis mål.

Razak Omotoyossi 3
Gjorde en pigg match. Sprang mycket och fick till slut utdelning efter en perfekt pass i djupled från Larsson. Razak vände upp och placerade kallt in bollen under en felplacerad Droghedamålvakt.



Betygsskala
1: Underkänt
2: Godkänt
3: Bra
4: Mycket bra
5: Landslagsklass

Readktionen2007-08-31 18:00:00
Author

Fler artiklar om Helsingborg

Thörn: "Du kan kalla mig för idiot"