Lagbanner
Jämtkraft Arena, 2024-07-21 13:00

Östersund - Degerfors
2 - 1

Degerfors startar om på JÄMTKRAFT ARENA
Målet är uppsatt för Degerfors.

Degerfors startar om på JÄMTKRAFT ARENA

I samband med matchen mot Sandviken var Patrik Werner tydlig med att målsättningen är en plats topp tre och avancemang till Allsvenskan. Vi har en spännande höstsäsong att se fram mot.

Sommarlovet är över för Superettans lirare och femtonde omgången genomförs i helgen. Degerfors avslutade vårsäsongen starkt med sju matcher utan förlust. Sjutton poäng , 16-5 i målskillnad och en tredjeplats i tabellen är ett bra utgångsläge inför fortsättningen. I samband med matchen mot Sandviken var Patrik Werner tydlig med att målsättningen är en plats topp tre och avancemang till Allsvenskan. Vi har en spännande höstsäsong att se fram mot.

Östersunds FK på Jämtkraft Arena blir första motståndare efter uppehållet. Senast lagen möttes var i Superettan 2015 när Östersund tog klivet upp till Allsvenskan. Vi minns väl hur Daniel Kindberg fixade pengar till förstärkningar och hur Graham Potter under sina åtta år som tränare tog Jämtlänningarna från division 2 Norrland till Emirates Stadium i England. Där besegrade de självaste Arsenal med 2-1 i sextondelsfinalen av Europa League. Det var då det, nu är det nu och ÖFK parkerade inför uppehållet på en elfteplats, två poäng från det negativa kvalstrecket.

Sommarfönstret står öppet och det spekuleras friskt kring övergångar. Vilka kommer och vilka försvinner? Tids nog får vi besked. Nya läktaren är besiktad och beräknas tas i bruk nästa hemmamatch när Skövde kommer på besök. Vi påminner oss om jobbet som Pensionärspoolarna uträttade när de monterade 2000 stolar. Vi håller i insamlingen till gruppen juli månad ut och påminner om Swishnumret. 174 stycken har hittills bidragit med 34 424 kronor.

Håkan Hansson SWISH 070 6655911
 

Håkan Hansson 2024-07-20 18:49:00
Author

Fler artiklar om Degerfors