Boisabagen: En något onödig sågning av Simon Karlsson Adjei
Adjei och Stanisic kramas i Östersund.

Boisabagen: En något onödig sågning av Simon Karlsson Adjei

Och en tidigare BoIS-mittfältare är tillbaka, fast inte I Varberg.

Joakim Persson "sågar" anfallaren Simon Karlsson Adjei efter dennes missade friläge mot Sirius. Friläget borde ha resulterat i mål, menar BoIS tränare efter matchen. – Istället för att skjuta på ett tillslag ska vi ta emot den och det luktar lite för mycket division 3 över det, säger Persson till HN.

I mitt tycke en smula överdriven kritik. För jag tror inte att det är så många forwards som drar till direkt från straffområdeslinjen där Karlsson Adjei befinner sig vid det aktuella tillfället. Och i momentet efter är han klart störd av en attackerande försvarare. Att Simon Karlsson Adjei inte är stekhet i avslutssituationer kan ju också ha att göra med att han saknar kontinuerlig speltid. Och frågan är väl om Varbergs bäste målskytt i år borde få mer av just det?

Adama Fofana var nu förpassad till läktaren och verkar snart vara förlorad för Varbergs BoIS. "Det blir som det blir" säger en närmast uppgiven (?) Joakim Persson i HN och fortsätter med att de europeiska transferfönsterna är öppna augusti ut - i motsats till det svenska som slår igen imorgon. Fofana själv verkar dock inte helt ha stängt igen dörren för en fortsättning i BoIS. 

Efter 16 matcher på Cypern är hoppjerkan Junes Barny tillbaka i svensk fotboll. Denna gång i Jönköpings Södra i Superettan där han skrivit på ett kontrakt till 2023! Känns som han lika gärna kunde fortsatt lira allsvenskt i Varberg då. Och återgäldat den möjlighet tillbaka som Jocke Persson faktiskt gav honom ifjol. 

Kaiser Klaus2021-08-10 20:15:51

Fler artiklar om Varbergs BoIS