Ex-Chelsespelaren Mikael Forsell hjälpte Örebro SK

Ex-Chelsespelaren Mikael Forsell hjälpte Örebro SK

Örebros sportchef Lennart Sjögren avslöjar en oväntad detalj kring värvningen av Valdet Rama. Den tidigare Chelsespelaren Mikael Forsell fanns nämligen med på ett hörn när han hjälpte ÖSK.

Lennart Sjögren avslöjar en intressant detalj kring  övergången av Valdet Rama.
     - Vi tipsades om Rama av Kosovos förbundskapten Albert Bunjaki. Dessutom har Sixten varit i kontakt med finländske spelaren Mikael Forsell som tillhör Hannover.

Sportchefen medger att det varit långa förhandlingar men tror att det var klubbens tydliga intresse för anfallaren som fick honom att till slut skriva på.
     - Samtalen med Valdet har hela tiden varit positiva. Vi har varit väldigt klar med honom sedan första kontakten att vi ville ha honom, vilket jag tror vad avgörande.
Den 23-årige Rama är främst tänkt att spela till  vänster i anfallet, även om han också är ett alternativ centralt. Enligt Lennart besitter Valdet en otrolig skottförmåga.
     - Han har bra speed och teknik. Dessutom har han ett mycket bra skott. Skjuter bra med både vänstern och högern.

Butiken är fortfarande öppen
Igår deklarerade Valdets landsman Kustrim Lushtaku att ÖSK inte längre är aktuellt. Paulinho är ett annat namn som enligt ihärdiga uppgifter sägs vara på väg att presemteras inom kort. Det råder hur som helst ingen värvningsstopp i ÖSK som rustar upp för en lång säsong med bl.a. Europakval.
    - Butiken är öppen fortfarande och det kan bli aktuellt med ytterligare en spelare, medger Sjögren.
 

Sarp Yesil2011-02-25 09:00:00
Author

Fler artiklar om Örebro