Boisabagen: Fofana stannar, Mjällbys sportchef rasar och trippelvärvning är på gång
Snart blir det förstärkning?

Boisabagen: Fofana stannar, Mjällbys sportchef rasar och trippelvärvning är på gång

Det händer mycket kring Varbergs BoIS nu.

Adama Fofana stannar i BoIS, åtminstone som det ser ut för tillfället. De är riktigt bra nyheter för Varberg som får bibehållen allsvensk rutin bland alla gröngölingar och en defensiv som i nuläget faktiskt ser bättre ut än fjolårets. IFK Norrköping har istället signat upp Viktor Agardius vilket gjort Mjällbys sportchef Hasse Larsson vansinnig skriver fotbolldirekt.se. Ytterbacken var nämligen muntligt överens med Mjällby om en fortsättning så sent som igår kväll! Ja det där Norrköpingsstrulet håller man sig gärna utanför som Joakim Persson klokt nog också insett. 

Då ska det bara in lite offensiva förvärv också. Och SportExpressen har idag en premiumartikel om att trippelförvärv är på ingång till Varberg. Högst troligt den utländska trio som Hallands nyheter tidigare rapporterat om. Daniel "Disco" Kristoffersson skriver om nyförvärven: 
”Varberg agerar efter att klubben sålt tre spelare ( Selmani, Norlin, Sadiku). Tre nyförvärv till Varbergs BoIS sitter fast utomlands med hänvisning till pandemin. Samtliga tre är spelare som tar en plats direkt i startelvan. Samtliga tre har spelat proffsfotboll senaste året och är bosmanspelare.” 

Kaiser Klaus2021-02-08 19:07:54

Fler artiklar om Varbergs BoIS