Lagbanner
Henrik Larsson tillbaka i HIF
Henrik Larsson är precis som planerat tillbaka i HIF i god tid innan säsongen drar igång.

Henrik Larsson tillbaka i HIF

Som väntat handlade dagens presskonferens om att klargöra för pressen att Henrik Larsson var tillbaka i HIF för att stanna. - För min egen del har det inte funnits några frågetecken, sade huvudrollsinnehavaren på dagens fullsatta presskonferens.

Det har spekulerats hejvilt om Henrik Larssons vara och icke vara i Manchester United. Det har aldrig handlat om HIF när svensk media har spånat på anfallarens framtid efter den 12 mars. Men för huvudrollsinnehavaren är det hela tiden HIF som har varit manusförfattaren till säsong 2007. Och att han kan gå miste om tre tunga titlar i Manchester var han medveten om från början.

– Jag visste om att det skulle bli så här från början. Jag hade kontrakt här hemma som jag skrev på för ett år sedan.

Henrik Larsson spelar i HIF under säsongen 2007, vad som händer därefter vill han inte bestämma nu, men han ställer dörren på glänt för en fortsättning i HIF.

– Jag får se om jag orkar eller inte. Det finns en option på ett år till. Jag får se hur säsongen går och hur kroppen känns. Så länge jag tycker det är roligt att spela gör jag det.

Nu ser Larsson fram emot en kort semester för att sedan börja träna med HIF igen.

– Det är skönt att få lov att vara med från början den här gången. 

Manchester United ska enligt HIF:s ordförande Sten-Inge Fredin inte ha varit i kontakt med HIF om någon fortsättning. HIF E-zine skrev redan den 15 januari att stjärnanfallaren skulle återvända till HIF som planerat idag den 12 mars.

Mikael Öhrn2007-03-12 14:08:00
Author

Fler artiklar om Helsingborg

Thörn: "Du kan kalla mig för idiot"