Lagbanner

Träningsrapport Torsdag träning två

Andra träningen var på eftermiddagen och var väldigt kort.

 15.16 har varit här nu ett tag. Har gått runt planen och försökt filma uppifrån, gick då där. Mest stängsel runt så jag kom inte upp så långt i backen bakom planen. Inga spelare har kommit till planen. Sverker på dock på plats och han berättar att spelarna har möte vid tre och därför dröjer dem. Sverker fixar för övrigt med vattnet. Allt är precis som vanligt.

Klockan är nu halv fyra och spelare efter spelare trillar in. Henke kommer och han har en ispåse runt foten. Han sätter sig vid sidlinjen med en boll.

Spelarna gör gris och ål bland annat, Åström på mindre en minut ta hem de mindre smickrande utmärkelserna till Dahls stora nöje.

Stuart förbereder tre kvadrater och jag frågar om jag sitter i vägen? Nej men du kan ju få en boll i huvudet. Jag drar slutsatsen att det är bäst att flytta på sig eftersom jag kan vara ett het byte att skjuta bollen på.

Spelarna startar övningen, det är mycket skoj och skratt. Hasse Eklund deltar i en kvadrat och gör att de blir många skratt liksom Danne och Jakobsson. I den första kvadraten lyckas Åström att åka på två tunnlar på 10 sekunder och även denna gång är Dahl överförtjust. Alla andra skrattar också åt Åström.

Imad skriker på Berglund att gå in i närkampen. Han verkar tjurig och Berglund säger till Imad att han inte ska säga något då han aldrig själv går in i närkamperna.

Gustaf och Oscar deltar inte av närturliga skäl i träningen, även Kaca står över.

Klockan är fyra och övningen avbryts och spelarna dricker. Spelarna delas in i två grupper. FANTV beordras av ledarna att inte filma under denna övning vilket jag acceptera med största förståelse. Jag vill inte ha fler ovänner än jag redan har. Känner mig lite utvald att vara på plats. Ni där hemma missar en del intressanta saker. Stuart visar verkligen vilken noggrann tränare han är. De andra ledarna ska också ha beröm.

Henke stretchar under tiden med Berg.

Baxter instruera hur spelarna ska agera vid frisparkar och hörnor. Spelarna verkar ta till sig det utan problem.

En rolig händelse sker när Dahl ska lägga en frispark. Adama står i muren och några till. Dahl sätter den där Adama står och bollen går i mål. Danne i målet skriker att Adama ska byta med M. Nilsson som är längre och står längst ut. De byter, Dahl skjuter ny frispark och även denna gång skjuter han där Adama finns och den går i mål. Byt med Nilsson! Hör man Danne skrika och ett skratt kommer från alla ! Adama byter med Olle och lämnar muren.

Gustaf Oscar och Kaca anländer till planen och sätter sig och tittar klockan har hunnit bli halv fem.

Adama är tillbaka i muren. Det första som händer att han får bollen i huvudet och alla skrattar, ja inte Adama som har alla problem i världen att inte bryta ihop känns det som.

16.45 och träningen är slut. Spelarna dricker och under tiden samlar Stuart alla spelarna och han säger att det är oerhört viktigt att spelarna koncentrera sig under dessa passen och tar in det som han och de andra tränarna säger till dem. Alla packar ihop och beger sig till hotellet. Träningslägret är snart slut!

Sebastian Jonsson2007-04-06 12:19:00

Fler artiklar om Helsingborg

Thörn: "Du kan kalla mig för idiot"