Lagbanner
Domaren dömer - ny erfarenhet?
Va fan vinkar du för???!!!

Domaren dömer - ny erfarenhet?

MFF:s ledningsmål var omdiskuterat efter matchen. En vilt viftande linjedomare precis innan målet föll fick HIF-målvakten Daniel Andersson att springa över halva plan för att försöka prata lite vett med den ”skyldige”.

– Vi är människor – inga robotar. Får vi inte lov att reagera därute så vet jag inte var vi är på väg, säger Daniel Andersson.
50-metersrushen belönades av Peter Fröjdfeldt med ett gult kort.
– Om det är offside eller inte kan inte jag avgöra från min position, men däremot gör linjedomaren ett jättemisstag som håller flaggan uppe så länge. Det är sin sak om han tar upp den och sen sänker den snabbt igen, men nu håller han den uppe jättelänge och folk hinner för fan stanna och vända om och börjar gå i fel riktning. Sen är jag inte säker på att det är inkast heller.
Att det är huvuddomaren som dömer är förhoppningsvis något HIF:arna tar med sig efter gårdagens match.
– Klart man ska spela tills domaren blåser men vad ska vi då med linjedomaren till? Men vi ska inte skylla på domaren. Resten av matchen ska ju också spelas.
Just själva målet tycker Daniel Andersson inte att han kunde göra mycket åt. Det överraskande inkastet hamnade hastigt (och mindre lustigt för HIF:arna) hos Ola Toivonen som retligt enkelt vände bort Samir Beloufa. Avslutningen är som bekant historia.
– Han bara smeker bort den i bortre. Han tar inte lång tid på sig och är alldeles för nära, suckar Daniel Andersson.
 

Redaktionen2007-05-16 15:05:00

Fler artiklar om Helsingborg

Thörn: "Du kan kalla mig för idiot"