Lagbanner

Spelarbetyg KFF-HIF

HIF vek sig mot ett riktigt bra spelande Kalmar. Det var en Nanne-seger ut i fingertopparna och man kan ju ifrågasätta HIF-spelarnas inställning och form. Efter 2-0 förlusten är det många som får underbetyg i HIF.

Daniel Andersson 4
Andersson Var fullkomligt strålande i hela matchen. Det kunde slutat med flera måls vinst för Kalmar om inte Daniel hade agerat mur i målet.

Oskar Rönningberg 1
Hela backlinjen var väldigt loj och Oskars comeback blev tyvärr misslyckad. Dessutom verkar det som om han har svårt att spela ytterback.

Fredrik Björck 2
Har tappat formen från förra året helt och uppträder mycket osäkert i flera situationer.


Andreas Jakobsson 2
Liksom sin mittbackskollega så verkar Andy ha tappat formen helt och att spela mittback verkar han ha glömt helt.

Franco Miranda 1
För dagen ett stort rundningsmärke, kom fel i positionerna hela tiden och till slut fick även Baxter nog och bytte ut honom. Antagligen så kan detta varit Mirandas sista framträdande i den röd/blå dressen.

Babis Stefanidis 2
En av de som verkligen försökte, men lyckades dock alltför sällan. Det kan bero på att han saknade understöd från både anfall och ytterbackar. Försökte så gått han kunde.

Andreas Dahl 1
Tyvärr så fortsätter Dahls svacka. Han var inte direkt usel mot Kalmar, men han måste bevisa mer än så för att höja sitt betyg. Han slår tyvärr bort de flesta fasta situationer och Dahl verkar ha problem med att han är världsmästare på träning, men når aldrig upp till den statusen på match.

McDonald Mariga 2
Mot Örebro gjorde han sin bästa match för året. I matchen mot Kalmar så fick han inte mycket uträttat. Han hade några chanser men lyckades inte få till sina skott ordentligt. Tappade mycket eftersom bollarna slogs över mittfältet och inte genom mittfältet.

Fredrik Svanbäck 2
Gjorde en medioker insats. Var nästan helt osynlig i offensiven men jobbade hårt som vanligt.

Henrik Larsson 2
Är många gånger alldeles för ensam och övriga truppen verkar förlita sig på att Henke kan trolla. Ständigt dessa långbollar som han får ta emot med fyra Kalmarspelare i ryggen som bara behöver peta bollen från Henke. Det är svårt att spela fotboll då.

Oliver Karakezi 1
Olle hade inte en av sina bästa dagar. Tiden på läktaren har gjort honom till en sämre spelare. Detta beror förmodligen mest på att han för tillfället saknar allt självförtroende. Träffade ribban men närmre än så kom han aldrig.

Andreas Landgren 2
När Andreas kom in som yttermittfältare så fick HIF det tryck de ville ha och hans löpningar var en frisk fläkt. Tyvärr så mattades han och laget när Kalmar satte 2-0 målet. Men Landgren får ändå godkänt då han faktiskt sprang och slet hela halvleken.

Razak Omotoyossi
Spelade för kort tid för att bedömmas.


Betygsskala
1: Underkänt
2: Godkänt
3: Bra
4: Mycket bra
5: Landslagsklass

REDAKTIONEN2007-06-13 11:20:00
Author

Fler artiklar om Helsingborg

Thörn: "Du kan kalla mig för idiot"