Lagbanner
Christoffer Andersson tillbaka på Olympia
Christoffer Andersson gjorde en lyckad comeback i HIF.

Christoffer Andersson tillbaka på Olympia

Efter en misslyckad vinter i Tyska Hannover var Christoffer Andersson tillbaka där han hör hemma - på Olympias gröna matta.

- Jag var lite orolig för min fysiska status innan matchen, men det kändes väldigt fint. Det var först i slutskedet som jag kände att jag blev trött, sa en nöjd Christoffer Andersson efter matchen. 
 
Christoffer bidrog med stabilitet på vänsterbackplatsen och visade att hans rutin kommer att bli värdefull för Helsingborg. Innan matchen uttryckte han oro inför positionspelet men under matchen visade han ingen ringrostighet. 

- Jag spelade lite på säkerhet i dag men i fortsättningen hoppas jag att jag kan komma med mer i offensiven.
 
Christoffer tyckte att det var härligt att vara tillbaka på olympia och berättade att han har många fina minnen från tidigare säsonger. När vi pratade om ambitionerna att ta tillbaka sin vänsterback plats i landslaget så tonade han ner förväntningarna på sig själv.

- Just nu fokuserar jag på HIF. Jag tror de har yngre alternativ som de tittar på i landslaget, jag är ju trots allt 29. Men, visst, spelar man bra under en längre tid så är det möjligt att det blir aktuellt. De tar ju alltid ut de bästa spelarna.

Robert Stenegärd2007-07-04 23:45:00
Author

Fler artiklar om Helsingborg

Thörn: "Du kan kalla mig för idiot"