Lagbanner
Kärnan informerar: Resa till Tallinn - UEFA-cupkval mot Trans Narva!
Resa till Tarmoland.

Kärnan informerar: Resa till Tallinn - UEFA-cupkval mot Trans Narva!

Efter flera års väntan ska så HIF äntligen få komma ut i Europa igen. Första anhalten är Tallinn, tillfällig hemstad för Trans Narva som inte får sin arena godkänd för spel i Europacuperna. Kärnan arrangerar givetvis resa, något som inte får missas.

Resan börjar med buss från Helsingborg i vanlig ordning. Målet är Frihamnen i Stockholm, där vi sedan bordar M/S Romantika för en nattlig överfart till Tallinn. Väl framme inkvarterar vi oss på fyrstjärniga Tallink City Hotel, innan det på kvällen är dags för match. På eftermiddagen dagen efter match är det dags för hemresa från Tallinns hamn. Vi återkommer till Stockholm på lördagsförmiddagen för att sedan åter ta buss hem till Skåne.

Priset för hela kalaset beror på hur många resenärer vi får. Det krävs minst 20 för att resan ska bli av, så se till att fixa biljett både till dig och till dina polare.

- Vid 20 sålda biljetter blir priset 1600 kronor.

- Vid 30 sålda biljetter blir priset 1500 kronor.

- Vid 40 sålda biljetter blir priset 1400 kronor.

Det är alltid det högsta priset som betalas när du löser din biljett. Den eventuella rabatten återbetalas sedan på bussen på väg upp till Stockholm.

Vad ingår då i pengarna? Jo, följande: Buss Helsingborg – Stockholm tur och retur, båtresa med del i 4-bäddshytt tur och retur, del i dubbelrum vid övernattning på hotellet i Tallinn samt frukost på hotellet.

Vi lämnar Helsingborg 08.00 den 1:e augusti och beräknas vara åter ungefär klockan 20.00 den 4:e augusti.

Tyvärr tillåter inte Tallinks regler personer under 18 år att följa med utan målsmän. Ungdomarna får vi tyvärr hänvisa till www.estonian-air.ee. Alternativet är att underårig åker i sällskap med person över 30 år OCH har med sig skriftligt intyg från sina föräldrar. Finns det någon som tycker att det alternativet lockar får ni gärna ordna det, men Kärnan har ingen möjlighet att samordna något sådant.

Sista anmälningsdag är redan den 12/7! Biljetter säljs på de vanliga försäljningsställena (Olympiashopen, Holländarens Tobak och TV-spelshuset) från och med den 4:e juli. Medlemskrav gäller, så glöm inte medlemskortet (eller en hundralapp extra för att lösa det). Inga Internetanmälningar kommer att tas emot vid den här resan. Kan du omöjligt ta dig till Helsingborg för att lösa din biljett, så sätt in 1600 kronor plus en extra avgift på 50 kronor på vårt PlusGirokonto 4092226-2.Pengarna måste vara oss tillhanda senast den 12/7. Glöm inte att meddela namn, telefon och medlemsnummer så vi vet vem pengarna kommer från. 

Och avslutningsvis:
Som vanligt gäller personligt ansvar vid resor med kärnan.
När ni packar, glöm inte passet.


/Med Vänlig Hälsning
Johan Jakobsson
Ordf. Supporterklubben KÄRNAN

Redaktionen2007-07-06 14:01:00
Author

Fler artiklar om Helsingborg

Thörn: "Du kan kalla mig för idiot"