Lagbanner
Babis Stefanidis klar för Malmö FF
Babis byter om till en betydligt blekare tröja.

Babis Stefanidis klar för Malmö FF

Sent ikväll gick mff.se ut med nyheten om att ett kontrakt nu är skrivet mellan Stefanidis och MFF. Frågan om när han lämnar återstår dock.

Turerna har varit många men nu står det klart att Babis Stefanidis är förlorad för HIF. Yttermittfältaren skrev i kväll på för Malmö FF och kontraktet gäller från och med den 1 januari 2008. Till mff.se säger Stefanidis följande:

- Att spela i Malmö blir en ny utmaning för mig. Det fanns intresse från ett par utländska klubbar, men jag trivs bra i Skåne och intresset från Malmö och allt som händer runt klubben, inte minst med den nya arena, känns väldigt spännande. Malmö har stora ambitioner och satsar framåt med hög målsättning. Jag ser fram emot att få vara delaktig i det. 

För att Malmö ska kunna ta del av Babis kunskaper redan i sommar krävs att klubbarna kommer överens om en övergångssumma. En övergång som borde landa på ungefär två miljoner kronor. 

För HIF betyder detta att offensiven mot Ålborg och Mattias Lindström intensifieras. Den förre HIF:aren kontrakt går snart ut och han är den naturliga ersättaren för Stefanidis.

Mattias Lindberg 2007-07-22 23:18:00

Fler artiklar om Helsingborg

Thörn: "Du kan kalla mig för idiot"