Lagbanner
HIF kommenterar Granqvist-bråket

HIF kommenterar Granqvist-bråket

På söndagseftermiddagens uppgav Kvällsposten att HIF:s sportchef Andreas Granqvist under natten varit i bråk med dörrvakt utanför en krog i Helsingborg. Klubben har nu släppt en kommuniké rörande händelsen.

– Jag vill börja med att be om ursäkt till alla. Jag försatte mig själv i en situation som jag inte borde hamnat i där en högljudd verbal diskussion uppstod med en person jag känner. Tyvärr gick det för långt då en person i mitt sällskap hamnade i en dust med en ordningsvakt. Detta ska givetvis inte få ske. Jag tar mitt ansvar och är mycket ångerfull att jag hamnade i den situationen överhuvudtaget. Jag har varit i kontakt med personen jag diskuterat med, vilket var ägaren till stället, och bett om ursäkt, säger Andreas Granqvist på HIF.se.

– Det är beklagligt att detta inträffat och det rimmar såklart inte med klubbens värderingar. Andreas har under morgonen varit i kontakt med klubben, informerat om vad som inträffat och bett om ursäkt. Oavsett bakgrund ska en situation likt denna inte uppstå och i diskussion med Andreas har vi en samsyn på detta. Vi vill å klubbens vägnar be om ursäkt till alla supportrar, samarbetspartners och försäkra alla om att vi tillsammans arbetar för ett bättre samhälle på alla plan, kommenterar klubbdirektör Joel Sandborg händelsen.

Gustav Lundbladinfo@gustavlundblad.com2021-07-25 21:05:00
Author

Fler artiklar om Helsingborg

Thörn: "Du kan kalla mig för idiot"