Supersuben Korush "Kurre" Lashkari räddade poäng i slutminuten!

På ett kallt, regningt och blåsigt Harlyckan delades poängen till slut lika efter en match som inte nådde några större höjder från vår sida.

Vissa poäng är man mer nöjd med än andra, och detta var definitivt en sådan då vi efter deras ledningsmål såg ut som förlorare nästan ända in i "kaklet". Men en viss "Kurre" ville annat. Vår första halvlek var definitivt inte värt Höllvikens representationslag anno 2010. Vi var inte riktigt på tårna där.

Efter en lätt uppläxning i halvlek av chefen kom vi bättre ut i den andra akten. Det var därför inte speciellt logiskt att de under en bra period av oss stack upp i en kontring och på en djupledsboll kyligt kunde göra 1-0. Därefter följde en vild Höllvikenjakt på kvittering, där dock Högaborg via två inbytta anfallare med pigga ben på en hel del kontringar var ytterst nära att öka på sin ledning.

Efter ett snyggt anfall på högerkanten i slutminuten kunde till sist supersuben "Kurre" dyka upp och från nära håll forcera in kvitteringsbollen efter ett bra inspel av Jesper "lövet" Löfgren. Det rättvisa i resultatet kan alltid diskuteras men faktum kvarstår att ett bra lag med god moral oftast har marginalerna med sig i sådana här matcher. Och ger upp, det gör vi aldrig! Men grabbar, man måste bl.a skjuta för att göra mål!! Vi behöver inte ända in på mållinjen varje gång för att avsluta.

Vi skäms dock definitivt inte över poängen, men vi vet också alla och envar att vi kan betydligt bättre. Detta kan vi förhoppningsvis visa nästa Lördag 1 Maj kl:15.00 då vi hemma på "lilla Anfield" tar oss an svårspelade GIF Nike. Motståndare, domare och sist men inte minst en stor publikskara hälsas hjärtligt välkomna!