Uddamålsförlust mot Kvarnby trots bra spel.

Effektivt Kvarnby avgjorde matchen på 3 minuter.

Det var en sömnig och tråkig första halvlek där vi fick vänta till den 35:e minuten på den första riktiga målchansen. Då var det Höllvikens Jesper Löfgren som fick en jättechans helt fri med Kvarnbymålvakten Martin Nilsson. "Lövet" lyckades dock lägga över bollen på "stödjebenet" och det efterföljande skottet parerades ganska enkelt av målvakten. Den andra halvleken ägdes helt av Höllviken som parkerade på Kvarnbys planhalva. Men det hjälper ju inte när passningsspelet går alldeles för långsamt vilket gör att Kvarnby utan problem hela tiden hann komma rätt i sina positioner. Men det var trots allt Höllviken som skapade de målchanser som normalt sett skall räcka till åtminstone en poäng i en sådan här match. Bl.a två relativa friläge sumpades och Kaj Andersson hade en nick i ribbans underkant. I omställningen efter ribbnicken tar Kvarnby oförtjänt ledningen i den 70:e minuten efter tre passningar innan man hårt och distinkt straffar ett Höllviken som fortfarande grämde sig över det uteblivna målet i anfallet före. Av bara farten kom också 2-0 bara tre minuter senare på ett liknande sätt. Att Höllviken sedan fick göra ett tröstmål i slutminuten genom Korush "Kurre" Lashkari bekom inte Kvarnby det minsta. Med tanke på Höllvikens stora bollinnehav i den andra halvleken hade nog som sagt ett oavgjort resultat varit mer rättvist. Kvarnby som är ett typiskt kontringslag med snabba omställningar straffar ofta sina motståndare hårt och distinkt utan några som helst krussiduller behöver dock inte be om ursäkt för vinsten. Effektivitet är ju ganska viktigt om man vill vinna matcher. Höllviken som säkert hade 70/30 i bollinnehav i den andra halvleken hade som sagt för dåligt passningstempo och är för omständliga i sitt spel. När tillfälle ges att sätta in bollarna centralt innan motståndarna organiserat sig i försvarsspelet spelar vi för ofta tillbaka bollarna igen och börjar om. Det gör att vi har mycket boll men å andra sidan blir ganska ofarliga då vi hela tiden möter ett samlat försvar. På Lördag kl:17.00 (OBS! Tiden!) tar vi oss an ett formstarkt Assyriska hemma på "Lilla Anfield". Välkomna!