Klang och jubelföreställning i Höllviken.

Hattric av skyttekungen och två mål av debutanten.

Fyra glada målskyttar.

Fässberg var under de första 20 minuterna bättre än Höllviken och tog också helt följdriktigt ledningen i den 18:e minuten. Höllviken trodde nog att det räckte att sätta ut skorna mot ett i princip redan avsågat Fässberg. Höllviken och skyttekungen Björn Larsson vaknade till, insåg faran och vände på steken via mål i den 19:e och 31:a minuten fram till 2-1. Då tyckte man att det var dags att somna in igen och lät Fässberg kvittera i den 37:e minuten. Nu var tränarduon Tommy och Stefan inte glada utan tvingades ta till hårda ord för att få fart på manskapet. Detta resulterade så småningom i två mål via först Kaj Andersson i den 43:e minuten och Björn Larsson som fullbordade sitt hattric i den 45:e minuten fram till halvtidsresultatet 4-2. Den andra halvleken var ett enda stort sömnpiller förutom att debutanten Niklas "Nille" Svensson fick komma in i den 71:a minuten och på dessa dryga 20 minuterna göra två mål. En kille som oförtrutet jobbat sig upp och nu på allvar är med och krigar om en ordinarie plats i Höllvikens A-lag. Trägen vinner som det brukar heta.

Höllviken- Fässbergs IF   8-2   (4-2)