Inför FFF: BoIS vill fortsätta utveckla offensiven
Ny blåsning imorgon?

Inför FFF: BoIS vill fortsätta utveckla offensiven

Nytt Hallandsderby, denna gång mot Falkenbergs FF.

Efter premiärvinsten mot HBK reser laget nu söderut för möte med FFF

Varberg kommer att fokusera på små moment i spelet, med siktet inställt på den Allsvenska starten säger Jocke Persson till BoIS hemsida. 
– Fokus mot FFF blir att hitta nya relationer och att spelarna får lära känna varandra. Vi vill få i gång så många som möjligt och klara av små moment i matchen med syfte att stå startklara i april. Förhoppningsvis kan vi fortsätta producera avslut framåt då det är den stora nyckeln i utvecklingen, samt att vi inte fokuserar på vädret utan gör det bästa av dagen.
Ja att BoIS var skottvilligt senast mot HBK noterade Boisabagen i matchanalysen senast så då verkar utvecklingen vara på rätt väg.  

-Mot HBK hade vi sexton avslut framåt och släppte bara till fyra så det var en bra premiär trots att vi av olika anledningar saknade tolv spelare. Vi får se om vi fortsätter med en fyrbackslinje i defensiven eller testar av "femman" men arbetssättet är detsamma oavsett vilket fortsätter Varbegrstränaren.

Även till helgens match har BoIS en hel del avbräck. 
– Mårtensson, Boman, Mensah, Liljenbäck, Winbo, (Alexander) Johansson, Sundström, Simovic, Andersson och (Gustav) Bendrik är indisponibla. Däremot är Birkfeldt, Lindner, Zackrisson, Karlsson Adjei, Sverrisson och Bdeir tillbaka och redo för spel, avslutar Jocke.

Matchen spelas på Kristineslätts IP strax intill den alkoholfria arenan och sparkar igång vid 14:15. 

LÄS ÄVEN OM HBK

Redaktör Roper2022-02-04 17:11:00

Fler artiklar om Varbergs BoIS