Joakim Persson har förlängt med Varbergs BoIS!
YES!

Joakim Persson har förlängt med Varbergs BoIS!

Utlandet får vänta.

Han har haft anbud från utlandet och andra svenska klubbar. Men nu är det klart att Jocke Persson är kontrakterad för Varbergs BoIS till och med säsongen 2025, en förlängning av gällande avtal med 2 år.

Joakim Persson till Varbergs hemsida: 
-Glad att kunna fortsätta resan med Varbergs BoIS och bygga vidare på det som ska göra BoIS till en stabil elitklubb i många år framöver och förhoppningsvis gör vi det i Allsvenskan. Viktigast av allt är dock att vi behåller fötterna på jorden och hela tiden tar steg framåt. BoIS har en stor förståelse för min långsiktiga ambition att som tränare komma utomlands. Har tackat nej till ett antal andra erbjudanden från såväl Sverige som utomlands då jag trivs oerhört bra i klubben med ledare, spelare, styrelse och övriga engagerade där vi med små resurser flyttar fram våra positioner.  

Själv har jag funderat i banor om att en kontraktsförlängning borde vara på gång snart i och med att klubben brukar ha framförhållning och att Joakim Persson fortsatt måste vara en viktig byggsten för klubbens fortsatta utveckling. Så vi varbergssupportar är bara att gratulera och önska en riktigt glad midsommar!     

Håkan Ericssonboisabagen@gmail.comBoisabagen2022-06-22 16:29:00
Author

Fler artiklar om Varbergs BoIS