Laul, Jarelind & Orrenius tycker till om ÖSK
| Fråga 1

För tredje året i rad är mediapanelen äntligen tillbaka. Som vanligt tycker tre av Sveriges vassaste sportpersonligheter till om Örebro SK. Sju frågor på sju dagar.

Fråga 1:
Vilken spelare i ÖSK imponerades du mest av i fjol och varför?

Robert Laul, Aftonbladet
– Jag säger Nordin Gerciz även om konkurrensen var tuff med Patrik Anttonen. Personligen imponerades jag även av Alé Bedoyas hårda arbete. Men vilket allsvenskt lag vill inte ha en mittfältare som vågar och klarar att hålla i bollen samt hitta de oväntade lösningarna? Nordin Gerzic är på många sätt det nya och framgångsrika ÖSK:s signum.



Niklas Jarelind, TV4
– Imponerades av är kanske fel ordval egentligen, men att Paulinho skulle bli en så integral del i ett topplag var åtminstone för mig en smula överraskande. Annars får jag väl plocka  fram Almebäck, precis som ifjol. Som jag har för mig att jag sa då; han är sannolikt på väg mot "det riktiga" landslaget. Snabb, trygg och alltjämt utvecklingsbar.



Johan Orrenius, Expressen
– Lätt att säga Nordin Gerzic, men jag visste ju hur bra han var så därför blev jag inte så förvånad. Mest imponerad blir jag nog av Kihlberg, faktiskt. Utan honom på mitten skulle ÖSK ha svårt att spela sin snabba fotboll.

Sarp Yesil2011-02-12 17:13:00
Author

Fler artiklar om Örebro