FC Hallandia: Martin Pringle har lämnat Varberg
Persson & Pringle no more.

FC Hallandia: Martin Pringle har lämnat Varberg

Och Ejupi nära flytt till Österrike.

Sportchef Martin Pringle har redan lämnat Varberg och arbetar numera hemifrån i Helsingborg skriver Hallands Nyheter. Det var för någon månad sedan som det blev känt att Pringle och Varbergs BoIS inte kommer att fortsätta sitt samarbete efter säsongen. Pringle finns kvar som stöd till föreningen och är tillgänglig "vid behov" under resten av kontraktstiden. 

En ganska udda lösning kan jag ändå tycka med tanke på hur viktig och framgångsrik just den sportsliga biten med scouting med mera varit för BoIS de senaste åren. Men kanske är det manager Jocke Persson som mest hållit i de bitarna meda Pringle mer skött de administrativa, om jag tolkar artikeln i HN rätt?

På längre sikt kommer Varberg att behöva ersätta Pringle säger Persson men exakt i vilken form/roll detta ska bli kommer att tas beslut först under hösten. 



Från Varbergs BoIS lyckades aldrig Albert Ejupi ta steget till någon klubb i utlandet vilket var hans stora dröm. Men nu skriver Helsingborgs Dagblad att mittfältaren är nära en flytt till en klubb i Österrike. 
 

Håkan Ericssonboisabagen@gmail.comBoisabagen2022-06-09 14:05:00
Author

Fler artiklar om Varbergs BoIS