Minska smittspridningen med klass: ”Bra på alla sätt”
Magnus Eriksson Malm bär sitt svartvita munskydd med stolthet. Foto: Privat.

Minska smittspridningen med klass: ”Bra på alla sätt”

Kubanerna presenterar sin senaste supporterprodukt. Ett munskydd med ÖSK:s klubbmärke ska hjälpa till att både bromsa spridningen av coronaviruset och visa vilket lag det är som gäller. ”Det känns bra att vi kan lansera det här”, säger supporterklubbens ordförande Magnus Eriksson Malm.

Örebro SK:s officiella supporterklubb Kubanerna Örebro har satt kronan i verket och lanserat flera olika produkter i sin webbshop under 2020. 

Den allra färskaste nyheten ligger dessutom helt rätt i de allmänt trista tiderna som råder för tillfället. 

Kubanerna har tagit fram ett helvitt munskydd där ÖSK:s emblem sätter tonen. 

– Det här är riktigt bra på alla sätt och vis. Genom att använda munskyddet är du med och skyddar dig själv, bidrar till att minska smittspridningen av covid-19 och visar dessutom tydligt vilket lag som finns i ditt hjärta. Bättre blir det väl inte? säger ordförande Magnus Eriksson Malm. 

Det rapporteras inte minst att viruset sprids i trånga miljöer med många människor på liten yta. Då Kubanerna sedan tidigare släppt en tygpåse är Magnus Eriksson Malm tydlig med att supporterklubben nästan ordnat en coronasäkrad handling i matbutiker och gallerior nu lagom tills juletid. 

– Det var inget jag hade räknat med att vi skulle lösa på förhand. Det krävs visst en driven supporterklubb med innovativa merchandiseansvariga för att fixa problemet (skratt). 

Munskyddet kostar 75 kronor och går att köpa i Kubanernas webbshop här. 

– Vi har dessutom många andra produkter som går att köpa till sig själv eller till någon annan ÖSK:are i julklapp. Black Friday-trängsel slipper du också i butiken, betonar Magnus Eriksson Malm. 

David Flatbacke-Karlsson@Daavvvvee2020-11-28 13:01:53
Author

Fler artiklar om Örebro