Mjällby krossade Kalmar!
Jacob Bergström hoppade in och satte 4-0-målet.

Mjällbys formtopp fortsätter och idag krossade man Kalmar på ett fullsatt Strandvallen.

Mjällby var rejält laddade inför ett fullsatt Strandvallen och pang pang, två målchanser och direkt 2-0 till Maif. Joel Nilsson sprang sig fri och när Kalmarmålvakten missade i utrusningen kunde Joel lägga in ledningsmålet, trots att Kalmarbackar försökte rädda på mållinjen. Tvåan kommer strax därefter när en frispark nickades undan och landade hos Sarr som satte 2-0-målet. Det var en händelsrik inledning där Krizac räddade på målliinjen några minuter senare. Istället gjorde Mjällby 3-0 på sin tredje chans i den 18e minuten när Elias Andersson satte ett utmärkt skottläge strax utanför straffområdet. Kalmar hade bollinnehavet, men Mjällby hade kontroll och skapade mest i första. Ledningen var helt klart rättivis. Andra halvlek blev inte lika händelserik, men Jacob Bergström byttes in och satte fjärde målet i slutskedeet. Roligt också förstås med ännu en nolla för Carl-Johan Eriksson, som nu är ungefär en halvlek ifrån att slå allsvenskt rekord. Närmast väntar hemmamatch nästa helg mot Göteborg.