Lagbanner

How to: SvenskaFans

Eftersom Oddevold har bestämt sig för att stänga gästboken på sin officiella hemsida följer här en kort guide för hur man registrerar sig här på SvenskaFans.

För att skriva på forum måste man vara medlem. När man går in på ett forum finns ett alternativ som heter bli medlem, klicka där.

Fyll sedan i de uppgifter som krävs, bl a e-post (exempelvis hotmail.com), och glöm ej att skriva nickname och lagtillhörighet längst ner. Har man inget nickname eller lagtillhörighet kan man inte skriva på forumet. Alla lag på SvenskaFans går att välja och skulle just ditt lag inte finnas med kan du antingen starta en sida eller bara välja svenska landslaget. Vill ni utforska sidan vidare och skriva på fler forum kan ni välja favoritlag även i andra ligor och/eller sporter.

Efter att detta är gjort kommer det ett mail till den adress ni angav som innehåller en länk. Denna länken aktiverar kontot genom att man klickar på det.

Vi ses och skrivs i forumet!

-------------------------------------------------------

Då SvenskaFans valt att separera div 2 serierna från Sverigesajten medför det att många blivit av med möjligheten att skriva i forumet. För att lösa detta gör ni följande;

Logga in som vanligt, klicka sedan på mina sidor uppe i höger hörn. Under den här länken finner ni inställningar för ert konto här på SvenskaFans.

Klicka sedan på ändra profil. Ni får då upp sidan över de nickname ni använder och vilken lagtillhörighet som finns för de olika avdelningarna. Skriv önskat namn vid fältet "div II" och välj sedan Oddevold.

NOTERA: För er som inte har några problem gör inget! Då kommer ni inte att kunna skriva under Oddevoldtröjan på t.ex. Ljungskiles (för det är väl där ni hänger om det inte är i det egna forumet).

Lycka till!

REDAKTIONENmarkus.wikstrom85@gmail.com2009-12-16 15:00:00
Author

Fler artiklar om Oddevold