Dags för näste profil att berätta lite om sin Oddevoldhistoria. Sedan att John lyssnar på hårdrock skadar ju inte direkt... Han är också bevis på att det aldrig är för sent att börja älska Oddevold! Hoppas ni får en trevlig läsning!

Skostorlek: 45

Hur kommer det sig att du började följa Oddevold?
Föll sig naturlig då det är stans bästa lag... Varit intresserad av oddevold under många år. Alltid läst om deras matcher i Bohuslänningen. Minns också när dom låg i Allsvenskan.

Kommer du ihåg den första matchen du såg?
Första hemma matchen år 2008 när oddevold gick upp till division 1. Aldrig känt någon som är något större fotbollsintresserad. Men när Oddevold tog steget upp till div.1 då börja jag gå på matcher själv.

Ditt största Oddevold minne?
Rekordresan till Gunnilse 2010. Oddevold vann med 0-1 på straff. Det var en fantastiskt spännande match! Vi var 200 supporters som skapade stämmning.

Oddevold - Karlskoga hemma på vallen. Karlskoga gör 0-2 efter 13 minuter. Karlskoga hade släppt in minst mål i hela serien. Oddevold kommer ut i 2:a halvlek och krigar till sig vinst med 3-2. Kunde inte prata efter matchen efter alla hejaramsor...

Och givetvis årets serieseger!

Favoritspelare genom åren?
Petrit Zhubi - Snabb mittfältare med mycket teknik, en underhållande spelare.

Markus Mellerud Svensson - Stor stark anfallaren som var bra på huvudet. Han tog emot bollen bra och var alltid farlig framför mål. Fina passnignar, bra skott också.

Kim Karlsson - Grymt bra back. Håller rent på sin kant och har bra offensiva kvaliteer plus fina inlägg.

Daniel Fredriksson - Energi knippe! Som aldrig ger upp och skapar mycket chanser.

Har du någon speciell favorit tränare som har varit i klubben?
Jan-Erik Lien och Tony Fylksjö. Gillar deras fotbolls filosofi!!!

Vilka styrkor har klubben enligt dig?
Vi har en bra klubbledning, bra tränare med intressant fotbollstänk och som vill spela offensiv fotboll. Bra ungdomsverksamhet

Tycker du att det finns något som Oddevold är mindre bra på?
Fotbollsmässigt på planen. Verkar spela bättre under press och motgång än med ledning målmässigt i vissa matcher.

Har du något förslag på hur klubben skulle kunna öka sina intäkter?
Har gett en massa förslag i forumet om det. Mer förslag kommer framöver...