Lagbanner

Supporterprofilen: Tommy Carlsson

Här kommer nästa supporterprofil. Denna gång är det en riktig Oddevold hjälte och en härlig kille. I mitt tyckte en man för styrelserummet en vacker dag! Ni kanske har sett honom i hans tonår i Oddevolds juniorlag, numera med i OKS och gör stordåd som de övriga i supporterklubben. Han hejar fram Oddevold både på hemmamatcher och bortamatcher. För er som inte vet så kallas han även för "Krabba" , fint smeknamn :) Hoppas ni får en trevlig läsning!



Namn: Tommy Carlsson
Ålder: 35 år
Skostorlek: 42,5
 
 

Hur kommer det sig att du började följa Oddevold?
- Jag började att spela där 1982 och sedan dess har det varit klubben i mitt hjärta. 28 år med mycket glädje. Roligt att det är så mycket positivt kring klubben nu igen.
  
Kommer du ihåg den första matchen du såg?
- Nej men det var nog 1983 eller eventuellt 1984. Kommer inte ihåg detaljer. Bästa tidiga minnet är nog dubbelmötet mot Gullringen 1986 där jag var med i bussresan Småland. 
 
Ditt största Oddevold minne?
- Det måste självklart vara när vi gick upp till Allsvenskan.
 
Favoritspelare genom åren?
- Martin Larsson är en gammal idol. Jag gillar hans spelartyp. Han var riktigt bra. Konstigt att han inte blev värvad till allsvenskan när han var som bäst. Han kunde avgöra matcher på egen hand.
 
Har du någon speciell favorit tränare som har varit i klubben?
- Torbjörn Nilsson! Kung på både det mentala och sportsliga. Han kunde berätta att en kille var bättre än han var och han trodde han på det och höjde sig. Kul att man ser honom någon gång då och då på Rimnersvallen (när Jonsered är på besök).
 
Vilka styrkor har klubben enligt dig?
- klubbhuset, konstgräset, historian… Klubben har alla möjligheter att utvecklas till en elitklubb om man bestämmer för att satsa på riktigt (det tror jag att de gör med).
 
Tycker du att det finns något som Oddevold är mindre bra på?
- Jag  tycker man skulle utveckla Oddebollen mer, att man ska våga testa nya grepp för att få in mer pengar.
 
Marknadsföringen av klubben kan bättras och även att få hela föreningen att "sälja Oddevold" som varumärke. Varumärket Oddevold är rätt så starkt men har möjlighet att bli oerhört mycket starkare.
 
Har du något förslag på hur klubben skulle kunna öka sina intäkter?
- Det finns massor av sätt. Allt ifrån mer sponsring, insamlingar, events kring matcher, mässor, turneringar,

Skulle klubben avsätta tid och resurser så tror jag att de skulle kunna få upp omsättningen väldigt mycket inom några år. Hoppas att de vill, vågar och lyckas.
 
 
Vilken målsättning tycker du att klubben ska ha kommande säsong?
- Lyckas FU behålla de flesta och spetsa till truppen med 3-4 startspelare så ska det inte vara omöjligt med en plats 6-8.
 
Var i seriesystemet ligger Oddevold år 2013?
- I slutet på 2013 så är det fest på Thordéngården. Då har vi precis vunnit Div 1 södra och är klara för Superettan. Välkomna på festen allihopa...
 
Till sist vill du tillägga något?
- Jag vill att intresset kring klubben ska fortsätta att öka. Vi i OKS kämpar på som vanligt och vi ska försöka att stötta laget
och klubben så gott vi kan nästa år. Arrangera många resor, och så vill gärna värva lite mer medlemmar. Mot 300. Älska Oddevold!!!
 
 
Snabbfrågor!
 
Konstgräs eller vanligt gräs?  
Börjar bli svag för konstgräs. Speciellt när man mötte Annelund borta.
 
Bohusläningen eller Radio Väst?
Liten fördel för Radio Väst men båda behövs
 
Lars Lagerbäck eller Erik Hamrèn?
Erik Hamrén, men mixen mellan dem hade nog varit galet bra.
 
Vinna en match med 5-4  eller 1-0? 
5-4, tack.
 
Drömvärvning?  
Tom Pettersson, FCT.
 
Expressens Mats Olsson eller Aftonbladets Simon Bank?
Mats Olsson alla dagar i veckan. Inget ont om Simon men han har en bit kvar. Synd om Bank som får jobba på Anrellbladet…
 
 
 
Vi tackar Tommy för bra och positiva svar. Festen år 2013 kommer jag på! Kan du boka in mig?
 
 
Vid Pennan / JOJO

JOJOmarkus.wikstrom85@gmail.com2010-12-22 22:16:00
Author

Fler artiklar om Oddevold