Silly Season 13/14 - Peter Nyström från HBK klar (15/1)

Silly season är i full gång och Oddevold rustar för att ta klivet man pratat om i fyra år. Här följer en sammanställning av vad som händer i Oddevold. Texten uppdateras löpande.

Senaste uppdateringar i blått

Klara nyförvärv

Peter Nyström, mittfält/försvar, Halmstad BK
29 år och rutinerad mittfältare som även klarar av mittbackspositionen. Över 140 matcher på elitnivå ger Oddevold rutin i denne spelare som beskrivs som en person med bra karaktär och ledaregenskaper.


David Stenman, målvakt, Torslanda IK
Oddevolds nya målvakt heter David och kommer från nedflyttade Torslanda IK. David är annars från Smögens IF och har ett förflutet med både Örgryte IS och IFK Göteborg. Han beskrivs som en aktiv målvakt med god kommunikation med sin backlinje.

Emmanuel Adebayo, mittfält, FC Midtjylland/kontraktslös
Tekniskt skicklig spelare som fått mycket beröm från träningarna hittills. En spelare man verkligen tror på och som kan bli något stort på sikt.

Rickard Johansson, anfall, IFK Lane
En kraftfull och snabb anfallare som ansluter från division 4 klubben IFK Lane.

Alexander Pettersson, anfall, Jämjö GoIF
En riktig målspruta som producerade 26 mål föregående säsong i division 3. Alexander har ett förflutet i Kalmars ungdomsorganisation där han bekantat sig med Oddevolds Hampus Bohman.

Rykten nyförvärv

Fredrik Alnäls, mittfält, IFK Göteborg
19 årige Fredrik har varit en del av blåvitts ungdomsorganisation där han blivit svensk mästare med U19-laget.

Daniel Garcia Olsson, försvar, BK Häcken
Högerback som spelar med Häckens U21-lag. Har även varit iväg och prvotränat för spanska toppklubben Malaga.

Patrik Olsson, försvar, IFK Lane
Återigen vänder Oddevold blickarna mot den lokala division fyra klubben Lane. Patrik var en av Lanes bästa spelare den gångna säsongen när klubben så när knep en avancemangsplats till div. tre. 

Klara förluster

Matthias Karlsson, mittfält, IFK Uddevalla
Trotjänare Matthias Musen Karlsson väljer att byta lag i staden och lämnar för nykomlingen IFK Uddevalla. Därmed återförenas han med vännen och långvarige lagkamraten Angelo Vega. Vi tackar Matthias för allt och önskar honom lycka till.

Anton Tideman, försvar, Ljungskile SK
Tidigt blev det klart att Tidemans tid i Oddevold blev kort. Anton har skrivit ett treårskontrakt med Ljungskile.

Peter Zwetsloot Isaksson, målvakt, slutar?
Nästan varje år har det snackats om att sluta. Nu är det dock definitivt att Peter slutar i Oddevold. Tyvärr avslutades karriären inte på det roligaste viset och vi önskar att Peter kanske kan representera sitt Lysekils FF och få roligare slutminnen.

Rykten förluster

Henrik Palmersjö, mittfält, Ljungskile SK?
Oddevolds egen producerade talang bedömdes ha en lysande framtid för två år sedan. Sedan hände något. Inte fullt förtroende från tränar duon varvat med att inte riktigt kunna leverera som hösten -11 gör att Henrik kanske känner att det är dags för miljöombyte. Provtränar med Ljungskile SK.

Patrik Adamczyk, försvar, Ljungskile SK?
Den lovande försvararen har inte riktigt tagit en ordinarie plats och har redan tidigare säsonger tvekat inför en fortsättning. Provtränar med Ljungskile SK.

Liridon Selmani, anfall, Varbergs BoIS?
Anfallaren som visade framfötterna sedan han kom till Oddevold i somras spänner bågen och hoppas kunna ta en plats i LSK och därmed kunna följa sin forne lagkamrat Anton Tideman. Provtränar likt de övriga.

Markus Wikströmmarkus.wikstrom85@gmail.com2014-01-15 16:00:00
Author

Fler artiklar om Oddevold