Silly Sommar 2014: Summering

Här samlar vi de övergångar och rykten kring övergångar som rör Oddevold under sommaren. Senaste uppdateringar skrivs med blått.

Klara in

Robert Bagger, mittfält/anfall, Varbergs BoIS
Uddevallasonen som tidigare representerat IFK Uddevalla och Ljungskile SK har spenderat vårsäsongen i Varbergs BoIS. Här har Robert varit i stort sett ordinarie på sin kant men väljer ändå att inte fortsätta med klubben. Några få detaljer kunde man inte komma överens om och kanske hjälpte den försvårande omständigheten med pendlingsavståndet från Uddevalla till. Robert Bagger som beskrivs som en aggressiv och kraftfull spelare som kan "göra sin gubbe" har skrivit på för resten av säsongen. Inklusive ett eventuellt kval.

Liridon Selmani, mittfält/anfall, Östsiden (Norge)
Kanske kommer ni ihåg honom från förra året och kanske inte minst för målet nere i Varberg i den avgörande kvalmatchen? Liridon har spenderat den senaste tiden i norska Östsiden där han producerat 10 mål på 12 matcher. 

Lars-Olof Mattsson, tränare, Sierra Leones landslag
Efter en sejour med en rad spännande lag återvänder L-O till Oddevold. Senast tränade han Sierra Leones landslag samt spelare i Ungern för att få en plats ute i Europa. Det råder inga tvivel kring L-Os kontaktnät och erfarenheter. Återstår att se hur det kommer att påverka Oddevold under höstsäsongen.


Klara ut

Alexander Pettersson, anfall, FK Karlskrona
Alexander som kanske inte riktigt fått det förtroende han önskade väljer att flytta hem till Blekinge och division två klubben FK Karlskrona. Vi önskar honom all lycka till i framtiden.

Gustav Granqvist, försvar, slutar
I kombination med skador och ett nytt heltidsjobb väljer Gustav att trappa ner fotbollskarriären trots sin unga ålder. Det återstår att se om vi får se honom i någon Göteborgsklubb i framtiden. Vi tackar Gustav för hans tid och önskar honom lycka till med allt vad livet har att erbjuda.

Jan-Erik Lien, tränare
Oddevolds femårsplan ser just nu ut att vara svår att uppfylla. Som ett led i detta friställs Jan-Erik Lien från sin tjänst som huvudtränare för Oddevold. Spelet har inte riktigt fungerat i år och kanske hade man kommit till vägs ände. Jag vill personligen tacka Jan-Erik för hans tid i klubben och även tacka för ett vänligt bemötande gentemot alla supportrar. Lycka till i framtiden.

Bjarne Svensson, ordf. fotbollsutskottet, annat styrelseuppdrag
I samband med att Lien avgår som huvudtränare väljer även Bjarne Svensson att avsäga sig frånsvaret som ordförande i fotbollsutskottet. Vad det verkar finns dock Bjarne kvar inom föreningen vilket är viktigt med tanke på alla ideella timmar som han har lagt ner.
 

Markus Wikströmmarkus.wikstrom85@gmail.com2014-08-18 15:44:00
Author

Fler artiklar om Oddevold