Lagbanner

Brasse från Kalmar FF klar för Sleipner!

IK Sleipner har värvat nytt, det handlar om brassen Marcelo Julio Vitoriana 20 år som plockas in från Kalmar FF efter att bara spelat träningsmatcher och varit med på träningarna hos Svenska mästarna.

Ja, du läste rätt! IK Sleipner värvar en 20 årig brasse från Kalmar FF, efter att inte fått någon speltid hos mästarna så skriver alltså anfallaren Marcelo Julio Vitoriana på för tre månader hos serieledarna i division 1 södra.

Men tanke på att Sleipner lånade ut Mohammad Tadayon så fick Sleipner lite pengar över, vilket gjorde att man hade råd att ha Marcelo i laget.

Sleipners tränare Tor-Arne säger att brassen ska vara stark och snabb

Såhär säger han själv:
"Jag är rätt snabb och går rakt mot mål. Använder gärna kroppen. Fotbollen här är annorlunda jämfört med hemma i Brasilien men jag tror den passar mig bra."

Jag personligen tycker att det ska bli intressant att se Marcelo i IK Sleipner tröjan. Det blir även den första Brassen i klubbens historia?

Tor-Arne räknar inte med brassen i omstarten på Lördag borta mot Torslanda, men själv så vill han självklart spela, trots att han ännu inte är 100%.

Källa: Folkbladet

Andreas Höglund2009-07-28 20:30:00
Author

Fler artiklar om Sleipner