Lagbanner

Inför: Torslanda IK - IK Sleipner

IK Sleipner är tillbaka efter uppehållet med en starkare trupp när man under Lördagen spelar bortamatch mot Torsland. Första mötet på Nya Parken slutade med 2-0 till Sleipner. Om den nya brassen kommer få speltid är oklart.

IK Sleipner spelar match på bortaplan under Lördagen. För motståndet står Torslanda IK som i matchen innan uppehållet åkte på en förlust när de var på besök i Norrköping.

Sleipner är klara favoriter till att ta hem segern. Serieledarna har en klart bättre trupp och självförtroendet är säkert också på topp.
I helhet så ser det väldigt bra ut för Sleipner, de kommer ställa upp med ett starkt lag.

Torslanda:
Hemma laget Torslanda imponerade inte på mig senast. Att dem ligger i botten av division 1 södras tabell förstår jag. Facit på hemma plan är tre vinster och tre förluster, men det är endå inget som skrämmer mig. Jag tror vi kommer få se ett Torslanda som är nöjda med ett poäng mot serieettan Sleipner.

Glädje direkt efter uppehållet?
Hur är formen egentligen i laget? Ska man få in lite glädje direk efter uppehållet i form av en seger under Lördagen? Vi Sleipner fans får hoppas målskyttet kan lossna nu. Och om den nya brassen spelar är osäkert, men om inte så lär han göra det i nästa match då han ska vara helt återställd och spelklar.

Matchen startar kl: 16.00 på Torslandavallen.

Andreas Höglund2009-07-31 16:04:00
Author

Fler artiklar om Sleipner