Lagbanner
Inför: IK Sleipner - Kristianstads FF
Mehmet Mehmet (Bilden från iksleipner.se)

Inför: IK Sleipner - Kristianstads FF

Under Lördagen är det seriefinal på Nya Parken. Hemma laget Sleipner tar emot Kristianstad som ligger endast en poäng bakom Norrköpings laget. Ska den nya brassen Marcelo få debutera i den Randiga tröjan?

IK Sleipner kommer tillbaka till Nya Parken efter en skön borta seger mot Torslanda senast. Ett viktigt mål i slutet trots en man mindre på plan stärker nog lagets självförtroende. Till matchen mot Kristianstad saknar man Calle Svensson som drog på sig två gula kort senast.Det är oklart om Pagguy Zunda kommer till spel som fick kliva av mot Torslanda pga stukning.

Där emot så kan Sleipner få in två anfallare i truppen. Den nya brassen Marcelo Vitoriana som ska vara helt spelklar och ev. Sunday Eyenga som har tränat hela veckan med laget sedan han kommit tillbaka från skada. Det ser spännande ut och upplagt för en tuff match.

Kristianstad:
En anledning till att borta laget Kristianstad ligger i toppen är deras imponerade hemma facit. På sju spelade hemma matcher har man sex vinster och en oavgjord. På borta plan har det gått sämre, en vinst, tre oavgjorda och tre förluster. Ska den andra borta vinsten komma mot Sleipner? Man vann första mötet mot Sleipner med 4-3 men det lär bli tuffare nu.

Över 500 pers på Nya Parken?
Vi får hoppas på att IK Sleipner får ett bra stöd nu när de ligger i topp och möter serietvåan, det borde locka en del publik.

När: Lördag kl: 16.00
Var: Nya Parken 


Forza Sleipner

Andreas Höglund2009-08-07 16:52:00
Author

Fler artiklar om Sleipner