Lagbanner
Inför Sylvia - Sleipner: Derbydags!
Ska Mehmet bli derby hjälte igen? (Bild från iksleipner.se)

Inför Sylvia - Sleipner: Derbydags!

Under Torsdagen är det dags för returen mellan IF Sylvia och IK Sleipner. Vi alla som är insatta vet att Sleipner vann första mötet på Nya Parken med 2-1.

Under Torsdagen blir det match på Bollspelarn och för motståndet står IF Sylvia i ett spännande derby som troligtvis kommer locka storpublik för en division 1 match.

Hos Sleipner ser det bra ut, man får tillbaka viktige backen Calle Svensson efter avstängning. Förlust senast, men Sleipner brukar komma igen matchen efter. Man har nämligen inte förlorat två matcher i rad när det gäller seriespel sedan början av 2006. Väldigt starkt jobbat, medans Sylvia inte ännu vunnit två seriematcher i rad denna säsong. så statistiken talar för Sleipner.

Sylvia:
Sylvia va enligt mig ett lag innan säsongen som skulle få kämpa i den undre halvan av tabellen. Så chokad kan jag inte säga att jag är. Man har haft det lite jobbigt, och det har gått upp och ner. På senare tid har det hänt lite saker i klubben. Bl.a så har man fått in en ny tränare från IFK Norrköping och lånat in Andreas Haglund.


Derby och mycket publik:
Sylvia räknar med mycket publik på Bollspelarn. Man har byggt upp extra läktare på både lång- och kortsidan så att alla som kommer in får en bra plats.

Kom i tid till matchen, nu ska vi visa vilket lag som är stans bästa division 1 lag både på plan och på läktarn.

Matchen är på Bollspelarn med start kl: 19.00

Trolig startelva:
---------------------Sasa--------------------
R.Mehmedi-T.Magnusson.-J.Wallerius-C.Svensson
A.Radesjö-M.Mehmet-M.Lindskog-T.Rickhammar
----------S.Eyenga---Marcelo-------------

Andreas Höglund2009-08-12 19:40:00
Author

Fler artiklar om Sleipner