Lagbanner

Inför: Sleipner - Frölunda

Viktig match på Nya Parken mellan Sleipner och Frölunda spelas under Söndag. Nu gäller det att ta tre nya poäng för att va kvar i toppstriden med Kristianstad, Öster och Skövde.

Förra helgen var Sleipner i Småland och vann sin borta match mot Husqvarna med siffrorna 3-1. Nu är det hemma match igen och för motståndet står Göteborgs laget Västra Frölunda. Gästerna har haft en tung säsong och krigar i botten för att hänga kvar i ettan.

För Sleipners del ser det bra ut inför matchen, laget har inga större problem. Man saknar dock Thomas Magnusson och Calle Svensson som går skadade. Sedan Sunday Eyenga kom tillbaka från skada så har Sleipner gjort mål i alla sina matcher. Ska den statistiken hålla i sig även efter Söndagens drabbning? Förutsättningarna ser bra ut, laget kommer självklart satsa allt för att ta tre nya poäng och det tror jag dem kan lyckas med om de behåller 100% fokus matchen igenom.

Västra Frölunda
Säsongen för Göteborgs laget har som sagt inte varit speciellt lyckad. Laget ligger exakt ovanför negativt kval och alla poäng är viktiga just nu. Senast fick man turligt med sig en poäng mot Oddevold när man till slut fick in 2-2 på matchens sista spark.

Det första mötet hemma mot Sleipner slutade med en 2-3 förlust.

Inte förlorat mot något Göteborgslag
Sleipner har inte förlorat mot något Göteborgslag denna säsong, så vi får hoppas att statistiken håller i sig även på Söndag.

Nu stöttar vi laget i slutspurten och tar 3 nya poäng mot Västra Frölunda!

Matchen börjar 17.00 på Nya Parken.

Vi ses där!

Andreas Höglund2009-09-05 13:35:00
Author

Fler artiklar om Sleipner