Lagbanner

Inför: Skövde - Sleipner

Det är en svår och tuff bortamatch mot Skövde väntar för Sleipner under Söndagen. Seriefinal och det är tre jätte viktiga poäng som står på spel.

Match mellan ettan och tvåan, med andra ord seriefinal i division 1 södra står på schemat med sju omgångar kvar av serien. Det är ett Sleipner som är uppe i serieledning som tar sig till den viktiga bortamatchen med sikte på tre poäng.

Sleipner saknade två viktiga backar senast, men får tillbaka Calle Svensson, men inte Thomas Magnusson som är forsatt borta från spel. Sleipners formstarkaste spelare just nu är klart Sunday Eyenga som gjort mål i alla sina sex spelade matcher.

Skövde
Det har gått bra för Skövde iår. Lika många poäng som Sleipner fast en sämre målskillnad. Senast vann man sin match borta mot Oddelvold med siffrorna 2-1. I Skövde hittar vi ledaren av skytteligan, Jakob Orlov som hittills hittat målet 13 gånger under denna säsong i division 1 Södra.

Stödet från Parken följer med laget
Det är jätte viktigt nu att Sleipner inte ger bort en seger, det kan bli mycket avgörande i slutat av serien. Med till Skövde följer även en supporterbuss som ska heja fram Sleipner till tre nya poäng.

Nu ger vi järnet och tar tre poäng mot Skövde!

Matchen börjar kl: 17.00

Andreas Höglund2009-09-12 14:50:00
Author

Fler artiklar om Sleipner