Lagbanner

Skövde-Sleipner 1-0

Seriefinal på Södermalms IP inför mycket publik var det som väntade under Söndagen. Sleipner fansen var på plats för att stötta laget till tre nya poäng och för att behålla serieledningen.

Thomas Magnusson och brassen Marcelo var två st som inte var med i dagens match för Sleipner. För att Sleipner skulle forsätta att vara serieledare krävdes det ett poäng, men självklart skulle tre sköna poäng sitta fint.



Startelva:
Sasa Sjanic
R.Mehmeti-A.Melker-J.Wallerius-C.Svensson
T.Rickhammar-Mehmet Mehmet, Mikael Lindskog, A.Radesjö
S.Eyenga P.Zunda

Första halvlek:
Det är Skövde som äger första halvlek och skapar chanser. Bland annat så har Skövde ett stolpskott, men utan Sasa i målet så skulle det vara en Skövde ledning.
Sleipner skapar lite dem med, men inte lika mycket. Sunday Eyenga har två nickar från nära håll.

Ska Sleipner få utdelning måste dem skapa fler målchanser. Dagens publik siffra är hela 1.781 personer.

Andra Halvlek:
Det är nu två lag som är på jakt efter ett ledningsmål. Det är ett bättre Sleipner som kommer ut till den andra halvleken. Vad kan Tor-Arne sagt i pausen?

Men ca: 20 minuter kvar så är det Skövde som tagit över matchen mer. OM man ska gå efter liverapporterna så verkar det som att Sasa Sjanic gör ett riktigt bra match i Sleipner målet.

Med endast 2 minuter av ordinarie tid så lyckas division 1 Södras skyttekung Jakob Orlov få in bollen bakom Sasa Sjanic till slut. Ett skott som inte Sasa kan ta tyvärr.

Skövde tar en rättvis 1-0 seger och är nu serieledare i jakten på Superettan.

Andreas Höglund2009-09-13 19:10:00
Author

Fler artiklar om Sleipner