Sleipner-Oddevold 6-0

Med en match mer spelad än Öster så hade Sleipner chansen att ta över första platsen, då Skövde under Lördagen förlorade sin borta match mot Bunkeflo med 3-2. Sleipner tog vara på chansen och vann stort hemma mot Oddevold.

Sleipner motståndare Oddevold låg inför matchen näst sist och hade egentligen inte mycket att spela om. Man hade en bit upp till säker mark, men som sagt.. vägen dit kändes nog för tuff för Oddevold.

Sleipner börjar matchen bra och tar ledningen redan i den 11:e minuten. Målet görs av Stefan Person som skulle få en bra Söndag på Nya Parken mot Oddevold. 31 minuter spelade och Sleipner tilldöms en straff. Fram kliver Sunday Eyenga som senast mot Skövde klev av mållös, men inte denna gång. Han sätter straffen och 2-0 till Sleipner som också blir halvtids resultatet.

13 minuter in på andra halvlek får Sleipner hjälp av Oddevold att göra 3-0. Självmål och det blir bara tyngre och tyngre för bottenlaget. Bara två minuter senare är Stefan Person framme för andra gången under matchen och gör 4-0 till Sleipner.

Det var inte bara Sleipners anfallare som skulle få göra mål, även mittfältaren Tobias Rickhammar fick sätta ditt en boll. Stefan Person avslutar matchen med att göra sitt tredje mål och 6-0 till Sleipner i den 90:e minuten.

NU är Sleipner tillbaka i serieledning, men imorgon spelar Öster sin match i omgång 21 så vi ska inte hurra för att vi ligger etta, inte än i alla fall.

Dagens publiksiffra: 363 pers

Nästa match spelas mot Värnamo borta den 26:e September kl: 16.00