Värnamo-Sleipner 3-2

Det blev en tung förlust för serieledarna Sleipner under Lördagen borta mot Värnamo. 2-1 efter 45 minuters spel slutade med en förlust som skrevs till 3-2.

En rolig Lördag för Sleipner hade vi hoppats på, med så blev det inte när man åkte till Småland för match mot Värnamo.

Värnamo startade matchen starkt genom att göra 1-0 redan i den 9:e minuten. 1-1 gör Sleipner med fem minuter kvar av första halvlek genom Tobias Rickhammar som verkar ha hittat målet igen. I samma minut tar Värnamo ledningen igen. 2-1 efter första halvlek är ju så här långt en besvikelse.

Det blir inte mycket bättre i andra halvlek. Ännu en gång så släpper Sleipner in ett tidigt mål, den här gången dröjde det bara sju minuter. Med ca: 30 minuter kvar att spela så är det mål igen, för femte gången i matchen. Sleipner reducerar till 3-2 genom Stefan Person, men närmare än så kommer dem inte.

Matchen slutar 3-2 till Värnamo och med en match mer spelad än både Kristianstad och Skövde så är man fortfarande serieledare, men inte länge till?

Nästa Lördag spelar Sleipner ännu en borta match, denna gång mot Bunkeflo.