Bunkeflo-Sleipner 3-1

Sleipner åkte under Lördagen ner till Skåne för match mot Bunkeflo, det var tre poäng som gällde ifall drömmen om Superettan skulle leva i högsta grad. Men det blev ett platt fall och en klar förlust... Igen!

Sleipner hade ett bra läge att ta ett kliv närmare Superettan när man under Lördagen mötte förra årets superettanlag Bunkeflo på borta plan, men det var ingen lätt uppgift som väntade för Sleipner.

Men matchen började bra för norrköpingslaget. 1-0 efter 10 minuter, det är Joel Wallerius som är sist på bollen. Hans första mål för säsongen.

Publiken som idag var till antalet 275 st skulle få se fler mål. 1-1 efter 35 minuters spel genom Niclas Öberg. Första halvlek slutar 1-1.

Inför den andra halvleken hade man hoppas på fler Sleipner mål. Men så blev det inte. Istället är det Bunkeflo som gör 2-1 i den 53:e minuten. Niclas Öberg ännu en gång. Bara tolv minuter senare är det mål igen. 3-1 av Marco Belo Da Silva. Redan där kändes det rätt kört för Sleipner och så blev det också.

Sleipner åker hem med noll poäng till Norrköping. Med bara tre omgångar kvar så känns det som att Sleipner inte har råd att tappa några poäng.