Lagbanner

AIK kommer på besök

Halva serien är spelad, alla lag ska möta alla igen. IK Sleipner tar under söndagen emot Skövde AIK på Nya Parken. Sleipner ska gå för tre poäng, som förstärkt laget med Eric Jansson och Niklas Moberg.

Halva serien är spelad, efter 13 omgångar ligger Sleipner på en sjunde plats i tabellen. Nio poäng upp till serieledande Sylvia och sex poäng upp till kvalplats där Värnamo har parkerat sig just nu.

Skövde AIK:
Söndagens motstånd för Sleipner heter Skövde AIK, laget har precis som Sleipner inte haft en allt för bra säsong hittills. Tre poäng mindre än Sleipner gör att laget ligger på en tionde plats i den södra division1 serein. Poängen bör trilla in fortast möjligast, för det är bara ynka fyra poäng ner till nedflyttning.
Förra mötet mot Sleipner var precis innan uppehållet, då slutade matchen 1-1 efter ett sent mål av Skövdes spelare Emil Karlsson, som f.ö har sju fullträffar hittills denna säsong i Skövde tröjan.

Ett förstärkt Sleipner ska gå mot tre friska poäng:
Sleipners chans på Superettan är inte helt borta, inte ännu i alla fall. Men för att vi inte ska komma för långt efter den absoluta toppen är det tre poäng som gäller för randigt under söndagen. Att både Eric Jansson och Niklas Moberg har förstärkt Sleipner under den senaste tiden känns tryggt. Två duktiga spelare som jag tror kommer tillföra en hel del i laget.

Plats: Nya Parken
När: Söndag, 8:e Augusti kl: 17.00

Jakten mot Superettan fortsätter

Andreas Höglund2010-08-07 19:10:00
Author

Fler artiklar om Sleipner