Vinst i derbyt för Sleipner

Under torsdags kvällen var det då dags för årets andra division1 derby i Norrköping, denna gång stod Sleipner som hemmalag. Vid vinst så skulle Sylva gått upp i serieledning, men så blev det inte.

Sleipner har haft en tuff säsong hittills, det har nog inte många missat. När man under torsdagen var tillbaka på Nya Parken väntade Sylvia som motståndare, inte den lättaste uppgiften.

Men det är Sleipner som gör 1-0, Niklas Moberg målskytt inför dem 1253 personerna som fanns på Nya Parken för att skåda norrköpingsderbyt.

Någon som har haft det tufft på Nya Parken är Andreas Haglund, med det i IFK tröjan. Idag bildade han anfallspar med Niklas Moberg i Sleipner och när klockan står på 26 minuter så har anfallsparet gjort ett varsitt mål. 2-0 Sleipner som står sig halvleken ut.

I andra halvlek gör Sylvia precis det dem behövde göra. Nämligen mål, det genom Tomas Petry i den 47:e minuten och ställningen 2-1. Men närmare än så kom inte Sylvia som tappar serieledningen.

Slutresultatet skrivs till 3-1, sista Sleipner målet görs bara nio minuter efter Sylvias reducering. Målskytt: Jonnie Kjellberg.

Hoppet om att Sleipner ska nå en kvalplats lever!