Lagbanner
Taktikpodden #59 med Lotta Schelin: ”I Lyon blev jag en killer i boxen!”
– I Frankrike tränade vi avslut utan försvarsspelare.

Taktikpodden #59 med Lotta Schelin: ”I Lyon blev jag en killer i boxen!”

Nu släpper Lotta Schelin sin självbiografi ”I huvudet på Lotta Schelin” där hon berättar om sin utveckling som fotbollsspelare och människa. När hon blev proffs i Lyon möttes hon till exempel av en ledarstil som hon absolut inte var van vid. Dessutom behövde hon träna nickar trots att hon utvecklade kronisk huvudvärk. I Taktikpodden berättar hon om hur hon utvecklades som spelare i Olympique Lyonnais, hur den franska träningen skilde sig från den svenska och hur det var att komma tillbaka till s

Vill du vinna ett exemplar av Lotta Schelins bok? Retweeta Taktikpoddens Lotta Schelin-tweet från fredag den 2 oktober, så är du med i utlottningen!

Taktikpoddens VLogg där John Wall visuellt förklarar olika taktiska moment är ute med sin andra säsong. Vlogg nummer 34 ligger ute nu! Prenumerera så får du notis när vi släpper avsnitten:
https://www.youtube.com/c/taktikpoddenskanal

Taktikpodden leds av Josef Carstensen och Hasse Carstensen i samarbete med fotbollstränaren och analytikern John Wall. Josef och Hasse har drivit andra poddar under några år. John Wall gör bland annat www.gameinsightsoccer.com tillsammans med Hasse Backe, Lars Lagerbäck med flera.

Hålltider:
00:00 Hasse Carstensen hälsar välkommen
01:50 Lotta Schelin pratar om sin bok ”I huvudet på Lotta Schelin” som släpptes på Norstedts 1 oktober: Vad lärde hon sig i Frankrike? Hur var det att spela offensivt i Lyon och sedan komma till landslaget där spelet var ganska reaktivt? Hur gick det att träna nickar med huvudvärk? Hur hade den svenska fotbollen utvecklats när hon kom tillbaka till Allsvenskan efter 10 år utomlands?

Mejla oss gärna på
taktikpodden@gmail.com

Följ oss gärna på Instagram för senaste nytt, bilder och videor: www.instagram.com/taktikpodden_insta

Följ oss på Twitter på
@taktikpodden

» Klicka här för att lyssna

HASSE CARSTENSENhans@hanscarstensen.se@hanscarstensen2020-10-02 08:33:21
Author

Fler artiklar om Taktikpodden

Taktikpodden #119: ”Fotbollen i centrum – inte bingolotterna!”
Taktikpodden #118: ”John Wall om fotbollens eget sociala nätverk!”
Taktikpodden #116: ”Så hittade vi rätt fotbollsarena i Sarasota!”
Taktikpodden #115: ”Så gjorde vi för att bli accepterade i Florida”
Taktikpodden #114: ”Så hittade vi Sarasota!”