Boisabagen: Tog Jocke Persson med sig hela värvningskitet till Danmark? 
Nogueira, Zackrisson och Lushaku under matchen mot AIK.

Boisabagen: Tog Jocke Persson med sig hela värvningskitet till Danmark? 

Medan Varbergs BoIS står helt handfallna?

En olycka kommer sällan ensam. Speciellt när det gäller Varbergs BoIS säsongen 2023.

Tung förlust hemma mot AIK i måndags när laget äntligen kunde ha fått lite luft under vingarna med en uppföljning av segern i Göteborg. Samtidigt ännu en tung skada, denna gång på wingbacken Vinicius Nogueira som kanske varit Varbergs bäste spelare i år. Nogueira väntas bli borta upp emot 2 månader. 

Ett lån av gamle favoriten Jean Carlos de Brito från Norrköping tänker kanske någon? Men det verkar vi kunna glömma! De Brito är nämligen i samtal med AC Horsen om en övergång eller lån skriver Expressen. Och vem som numera är tränare där vet vi ju. 

Och Varbergs BoIS verkar stå helt handfallna sedan Joakim Persson försvann. Ingen ny forward verkar vara på gång, vilket känns som en absolut nödvändighet för att vi överhuvudtaget ska ha en chans att rädda kontraktet. Och det känns väl inte särskilt sannolikt att man kommer att agera på Vinicius skada heller. 

I Horsens händer det däremot grejor! Först Edmilson Santos som var i stort sett klar för Varberg, fast det verkar oklart om det blir någon övergång? Sedan värvningen av Albert Ejupi och nu kanske de Brito. 
  
Tog Jocke Persson med sig hela värvningskitet till Danmark? 

 

Håkan Ericssonboisabagen@gmail.comBoisabagen2023-07-19 19:57:00
Author

Fler artiklar om Varbergs BoIS