Spelarbetyg: Slovakien - Sverige: 3-0
Sverige förlorade matchen mot Slovakien med 3-0. Frustationen i Kristoffer Olssons ögon är svår att inte se.

Sverige åkte ur U21-EM efter förlusten mot Slovakien. Spelarbetyg är därefter.

Anton Cajtoft (Jönköpings Södra IF) – 1.
Han gjorde några bra räddningar, men det är aldrig okej att släppa in 3 mål bakom sig.

Linus Wahlqvist (IFK Norrköping) – 1.
Tappade sin gubbe på Slovakiens 1-0-mål. Slarvade hela matchen igenom.

Jacob Une-Larsson (Djurgårdens IF) – 1.
Tappade boll hela tiden kändes det som. Släppte ofta igenom sina markeringar.

Franz Brorsson (Malmö FF) – 1.
Var han ens på planen? Syntes inte alls.

Egzon Binaku (BK Häcken) – 1.
Räckte inte riktigt till i närkamperna. Förlorade en del boll.

Kerim Mrabti (Djurgårdens IF) – 1.
Snabba ben, men kändes som att han inte gjorde något utav det.

Kristoffer Olsson (AIK) (UT 72) – 1.
Kaptenens sista match slutade med fiasko. Han stod felplacerad för ofta. Rätt att han byttes ut.

Melker Hallberg (Kalmar FF) (UT 46) – 1.
Såg osynlig ut hela den halvleken han spelade. Kan ha varit en av hans sämsta matcher i U21-landslaget.

Alexander Fransson (FC Basel) – 1.
Finns nog ingenting han tar med sig ifrån denna match.

Carlos Strandberg (KVC Westerlo) – 1.
I första halvleken fanns han inte på planen kändes det som. I andra halvlek missade han flera bra chanser.

Pawel Cibicki (Malmö FF) (UT 46) – 1.
Hade en bra chans som Slovakiens målvakt tog, i övrigt var han anonym. Såg frustrerad ut. Var nog rätt att han gick ut i halvlek.