Tre debutanter i U21-truppen
August Erlingmark får chansen i U21-landslaget.

Tre debutanter i U21-truppen

Jens Cajuste, August Erlingmark och Benjamin Nygren fanns alla med när Roland Nilsson tog ut sin trupp till premiären i U21-kvalet.

I skuggan av Janne Anderssons EM-kvaltrupp presenterade även Roland Nilsson sin trupp till kvalet till U21-EM hemma mot Irland den 10 september. Bland annat fanns tre debutanter som åker med till matchen som spelas i Kalmar. Dessa tre är Jens Cajuste från Midtjylland, August Erlingmark från IFK Göteborg, samt Benjamin Nygren från KRC Genk.

- Det är tre spännande spelare som har gjort bra ifrån sig under året. Benjamin skulle ha varit med redan vid senaste samlingen, men det var rätt mycket runt omkring honom just då så vi valde att avvakta med honom den gången. Jens har gjort det bra under sommaren och fått mycket speltid i Midtjylland, som är ett topplag i danska ligan. Det är en spännande spelare som kan spela både som back och som mittfältare. August har gjort det väldigt bra i Allsvenskan med IFK Göteborg och skulle ha varit med oss på våra tidigare samlingar, men har tvingats att tacka nej på grund av skadeproblem. Nu är han däremot fullt frisk vilket är glädjande, säger Roland Nilsson till SvFF:s officiella hemsida.

David Bergdavid.berg@svenskafans.com@_david_berg_2019-08-28 18:04:10
Author

Fler artiklar om Sverige U21