Välkommen till GIF Sundsvall Douglas Jakobsen!

Tränarposten har länge varit ett orosmoment och ju längre tiden går desto mindre chans får en tränare att lära känna den trupp han ska leda. Nu kan jag glatt meddela att det är klart!

Ett tre år långt kontrakt är påskrivet med Douglas Jakobsen som huvudtränare i GIF Sundsvall.
Douglas har trots sin unga ålder, 27 år i jämförelse med många andra av sina tränarkollegor redan hunnit med 2 år som tränare i Karlbergs BK (2019-2020) och 2 år i Sollentuna FK (2021-2022). 

Tommy Naurin, GIF Sundsvalls nya sportchefs första avtryck i lagets nysatsning.
Enligt klubbens hemsida är Tommy Naurin mycket nöjd med hur rekryteringen av Douglas Jakobsen nu nått fram till detta samarbetsavtal. "Vi är glada att kunna knyta Douglas till vår nysatsning i GIF Sundsvall. I Douglas får vi en kompetent tränare som under lång tid sportsligt kommer att utveckla GIF Sundsvall tillsammans med oss övriga i organisationen:" Säger Tommy till GIF Sundsvalls oficiella hemsida. 

Douglas Jakobssen känns som ett intresant och relevant namn i rätt läge. Att han fortfarande är ung och vill fortsätta utvecklas är absolut inte något negativt utan tvärtom. 

Fjärdeplatsen den gångna säsongen med Sollentuna FK bakom Gefle IF, Sandviken och Vasalund är ett starkt resultat och jag ser fram emot att se vad det faktiskt kan bidra till i klubbens framtidsplaner.

Välkommen till GIF Sundsvall! 

 

GIF Sundsvall Redaktionengifsundsvall2022@gmail.com2022-12-28 22:10:42
Author

Fler artiklar om Sundsvall