Lagbanner
Boisabagen: Albert Ejupi öppnar för "förlängning"
Tuffing som behövs?

Boisabagen: Albert Ejupi öppnar för "förlängning"

Av ett kontrakt som inte längre finns.

Albert Ejupi har fortfarande inte klart med någon ny klubb säger han i en intervju med Fotbollstransfers.com. Och när nu många av de internationella fönstren är stängda riktar han åter blickarna mot Sverige. Och då är det Allsvenskan som gäller och inte Superettan. I tidigare intervjuer har han till och med sagt att han är bra nog för vilket allsvenskt lag som helst - men frågan är om inte Ejupi har övervärderat sig själv en aning?

För vad det verkar så har det inte funnits några konkreta bud att ta ställning till utan mest intresseförfrågningar, t ex från Örebro och Sirius som det skrevs om i höstas.  Och det kan ju kännas lite märkligt då Ejupi ändå haft rätt att förhandla med andra klubbar sedan ett drygt ett halvår tillbaka. 

Albert Ejupis beslut att säga nej till en fortsättning i Varberg utan att ha klart med en ny klubbadress går också att ställa sig frågande till. För det var ju inte så att han tokdominerat  Allsvenskan likt Astrit Selmani och självklart var redo för det nästa steg som han själv säger sig vilja ta. Det blev trots allt "bara" 18 matcher från start ifjol och det i Varbergs BoIS - inte i Malmö FF. 

Nu säger Albert Ejupi att inte ens dörren för en "förlängning" i BoIS är stängd för han har fortfarande kontakt med Jocke Persson. Frågan är bara vad Persson säger om det, för på mittfältet känns det ganska så fullt i nuläget? Å andra sidan saknas just en mer storvuxen, fysisk spelartyp som Ejupi och en hel del rutin har försvunnit så - osvuret är kanske ändå bäst.

Kaiser Klaus2021-03-02 21:26:27

Fler artiklar om Varbergs BoIS