Lagbanner
Boisabagen: Mannen bakom allt - återförenas med Joakim Persson i Horsens
Mannen bakom Persson?

Boisabagen: Mannen bakom allt - återförenas med Joakim Persson i Horsens

Fredrik Danielsson lämnar Varbergs BoIS.

Med några månader kvar på kontraktet står det nu klart att Varbergs assisterande tränare Fredrik Danielsson med omedelbar verkan lämnar klubben för "nya utmaningar". Och så klart utan att ersättas i denna för Varbergs BoIS nedmonteringens tidevarv. 

I en artikel i HN nyligen framställdes det som "märkligt" att trotjänaren Danielsson inte hade fått något framtidsbesked från klubben trots att Tobias Linderoth var klar som ny huvudtränare. Kanske är dagens uppbrott tolkas som någon slags reaktion på detta från Danielssons sida? Men i mina ögon känns det helt naturligt att en ny tränare med omsorg själv vill välja vem han vill ha som sin assisterande. 

Var Fredrik Danielsson tar vägen är oklart men det verkar bli en fortsättning som fotbollstränare enligt BoIS hemsida. Ska vi gissa på ny huvudtränare i Skövde AIK efter Tobias Linderoth?

Vi tackar Fredrik för sina insatser för Varbergs BoIS under föreningens mest framgångsrika period under sin snart 100-åriga historia!

Uppdatering: nu skriver HN att Fredrik Danielsson är klar som ny assisterande till Joakim Persson i Horsens! Så klart, den borde man ju sett komma med tanke på Perssons suktande efter sina tidigare adepter. 

Håkan Ericssonboisabagen@gmail.comBoisabagen2023-09-12 14:34:00
Author

Fler artiklar om Varbergs BoIS