Lagbanner
Silly season: Varbergs BoIS presenterar snart tre spelare inför säsongen 2022
Blir kvar i Varberg?

Silly season: Varbergs BoIS presenterar snart tre spelare inför säsongen 2022

Boisabagen tog en koll med en manager med fortsatt gott självförtroende och som ligger långt framme med truppbygget inför 2022.

Hej Joakim, 

hoppas allt är bra med dig och en god fortsättning på det nya året! Jag undrar lite hur status är för de spelare som har utgående kontrakt:
-Robin Simovic har ju option om 1 år till, lutar det år att han blir kvar? Albert Ejupi läste jag var aktuell för en grekisk klubb men det var några veckor sedan nu. Kan det bli så att Real Madrid inte ringer i år heller och att han faktiskt stannar i BoIS? Daniel Krezic skulle kännas som en offensiv förstärkning om han kom tillbaka i gammalt gott slag efter sin långa skadefrånvaro, men om jag förstått det rätt går även hans kontrakt ut?
Är det annars någon särskild position där ni framför allt letar förstärkning?

Hej Håkan!

Vi presenterar snart tre spelare och i dagens fotboll är en förlängning som ett nyförvärv och vi gjorde klart sex spelare under säsongens gång och vi har en trupp på tre målvakter plus tjugoåtta  spelare på avtal i nuläget och det är fyra mindre än förra året.

Enskilda spelare diskuteras inte i nuläget men vi är långt framme med truppen. Sen kommer det alltid hända saker när fönstret öppnar men just nu så ligger vi och avvaktar på spelare in pga att vi i så fall behöver få ut spelare eller sälja om vi ska agera.

Vi kommer även ha ett "nyförvärv" i Kapten Birkfelt som spelade väldigt lite ifjol och i Andre Boman, bägge kommer vara i full gång efter sina operationer när säsongen drar Igång i April.

Vi är topp tio i Sverige och då har man säkerställt att våra spelare håller en bra nivå. Så om någon ska bli såld så krävs det bra bud för vår ekonomi i Bois är väldigt stark för att vara en mindre klubb och vi behöver absolut inte sälja även om vissa klubbar tror det. Dock ska sägas att dom riktiga toppklubbarna i Sverige har visat stor respekt. Sedan försöker andra klubbar fynda men det går inte längre. 

Jul o Nyår har varit helt OK men nu längtar man tillbaka till första passet!

Tack för din tid Joakim! 

Ja, ska vi gissa på att bland de tre spelare som snart presenteras så ingår förlängningar med någon,några av de ovan nämnda spelarna? Logiskt borde Albert Ejupi vara den som ligger närmast en flytt sett till årets årets prestation och hans egen vilja.  Också intressant att notera en manager för Varbergs BoIS med ett fortsatt gott självförtroende. Och för att återknyta till gårdagens krönika gällande Ljugarbänken så är det ju helt korrekt att kommer man tia i Allsvenskan så bör spelarmaterialet hålla en bra nivå, även om det kommer att ta tid för många att inse detta. Sedan tror ju jag att tränarens förmåga också kan ha/ha haft en ganska stor betydelse för resultatet!

Håkan Ericsson2022-01-04 10:02:00

Fler artiklar om Varbergs BoIS