Lagbanner
50% Svenskt Kött - BK Mjölksyra 5-3 (4-1)

50% Svenskt Kött - BK Mjölksyra 5-3 (4-1)

50% är med och krigar i toppen ända in i slutet och behöver en vinst för att ta striden in i sista omgången. Mjölksyra ligger stabilt på övre halvan av tabellen. Senaste mötet lagen emellan slutade 8-0 till 50%.

Truppen

22. Tom Storm
 
11. Christoffer Holmgren
16. Tobias Johansson
18. Tim Vahlstedt
 
0. Filip Nilson
3. David Skännestig
21. Tobias Leandersson
66. Andreas Ljunggren


10. Jimmy Hjelm
24. Fredrik Sääv

Matchrapport

Första halvlek
Mjölksyra började matchen överraskande starkt och satte 1-0 redan efter någon minut. 50% såg lite chockade ut men lyfte sig sedan ganska snabbt och tog över matchen. En ovan målskytt i Tim följde med upp i ett anfall. Han fick ett inspel från höger och kunde trycka dit kvitteringen. Filip kunde sedan snabbt ta 50% upp i ledning efter att ha hållit sig framme och petat in en boll.
50% fortsatte att spela bra och Tobbe J ökade på ledningen med ett pressat skott från högerkanten. Strax före halvtid tog sig Filip in i straffområdet och fick fram bollen till en fristående Jimmy. Han klippte till direkt och satte bollen vid sidan om målvakten. 4-1 i halvtid och en riktigt bra halvlek av 50%.

Andra halvlek
50% fortsatte bra även i andra halvlek och ökade snabbt på ledningen ytterligare. David sköt ett skott som målvakten slog rakt upp i luften. Den var på väg in i mål bakom honom och Tobbe L höll sig framme och försäkrade sig om att den skulle gå in genom att peta in den, och därmed sno åt sig Davids mål.
Efter hårt slit hela matchen började krafterna tryta lite hos 50%. Mjölksyra jobbade sig tillbaka in i matchen och hann reducera två gånger om. 50% lyckades dock stå emot med en sista ansträngning och vann tillslut matchen fullt rättvist.
Nu väntar en mycket tufft säsongsavslutning mot Lilla Hem där seriesegern fortfarande finns inom räckhåll.      

Mål
Tim Vahlstedt 1
Filip Nilson 1
Tobias Johansson 1
Jimmy Hjelm 1
Tobias Leandersson 1

Matchens lirare
Tim Vahlstedt
 

Jimmy Hjelm2014-09-16 08:09:57
Author

Fler artiklar om 50% Svenskt Kött