BK Mjölksyra - 50% Svenskt Kött 0-8 (0-4)

Andra seriematchen och Mjölksyra står för motståndet. Lagen har mötts en gång tidigare. Det var i en cupmatch för två år sedan. 50% vann denna med 3-2. Mjölksyra gjorde sin premiär i måndags och vann mot XL med 6-2.

Matchrapport

50% började för ovanlighetens skull matchen riktigt bra och hade riktigt fint spel. Redan efter några minuter kom 1-0 när debuterande Anton fick ett bra läge i straffområdet och placerade in den. Melker fyllde ganska snart på till 2-0 efter att ha nickat in Davids inlägg. David själv ökade sedan på till 3-0 med ett välplacerat distansskott.
Strax före halvtid bröt Jimmy ett svagt uppspel av målvakten och avancerade mot mål. Skottet satt fint nere vid stolproten. 4-0 i halvtid och en av de bästa första halvlekar 50% har presterat.

Andra halvlek fortsatte i samma tempo och Mjölksyra hade riktigt svårt att skapa några farliga chanser. De få skott de fick till hade Adde bra koll på.
Filip fick ett bra tillfälle att avancera från backlinjen och satte full fart. Han kom ut på kanten och fick målvakten och en försvarare på sig. Läckert rundade han båda två och lade in bollen med vänstern från ganska dålig vinkel.  David satte sedan sitt andra mål för kvällen med en riktigt fin nick på en friskpark som Alex slog från högerkanten.
50% fortsatte att ånga på och Melker tryckte dit sitt andra mål. Kort därefter fick han en chans att göra sitt tredje när domaren blåste straff. Alex kom dock snabbt på att han också ville göra mål. Han snodde åt sig bollen och satte straffen säkert. Synd för Melker, men mål blev det i alla fall.
Det satte även punkt för en match där 50% dominerat totalt genom hela matchen.