BIK-bloggen: Fall framåt... kanske

Orkar nästan inte skriva om matchen. Det som såg ut att bli en kassaskåpssäker seger förvandlades till en enpoängare. Två mycket bra genomförda perioder schabblades bort på 13 minter av sista preioden. Först en billig utvisning - men varför kan inte Linus Fröberg hålla käften i det läget? Det 5 mot 3 som blev följden kostade oss matchen. Visst, vi gjorde 5-4 och hade en ny chans att stänga matchen, men återigen fick vi gummiben och gummiarmar, stressade inte Löven som i lugn och ro fick pricka in 5-5. Och 6-5 till Löven var snyggt på sitt sätt, man fintade ett byte, lurade BIK:arna på isen att ta det lugnt och skaffade sig en 3 mot 2:a som man utnyttjade bra.

Vi blev i tredje oerhört tafatta i egen zon, speciellt efter 4-3-målet och sedan när vi skulle stänga matchen. Vi hade ju läge att lägga ut till icing, men ville inte ta den möjligheten utan försökte i stället spela oss ut och misslyckades  Asch, orkar inte analysera mera, två bra perioder förstördes av några dåliga minuter i tredje. Gistedt OK, men ingen matchvinnare idag heller. Borde kanske tagit någon puck dessutom av de som gick in för att få helt godkänt. Synd på Jesper Olofsson som gjorde tre mål att inte få bli matchvinnare. Nåja, nya tag på fredag mot Mora... Vi hörs.